Intakeconsult : 

Tijdens het intakeconsult wil ik zoveel mogelijk informatie over jou verzamelen om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. We gaan dieper in op je hulpvraag, de verwachtingen en hoe ik jou daarmee verder kan helpen. De besproken informatie krijg je op het einde van het consult mee in de vorm van een document. Eventueel wordt ook extra informatie meegegeven bv. productlijsten, winkellijstjes, recepten, brochures,.. 

 

Opvolgingsconsulten:

Tijdens de opvolgingen wordt er na gegaan hoe je traject verloopt, waar het goed gaat en wat voor jou nog struikelblokken zijn. We kijken samen hoe je hiermee aan de slag kan en hoe je verdere traject zal verlopen. Deze momenten worden ook gebruikt om je motivatie op peil te houden. Tijdens dergelijk consult kan je extra vragen stellen, wordt nagegaan waar zaken kunnen/moeten aangepast worden en kan nog extra informatie worden besproken/meegegeven zoals bijvoorbeeld etiket informatie, tips & tricks rond feestjes en restaurant bezoeken, ...

 

Trajecten: 

Losse consulten zijn zeker mogelijk, maar ik werk het liefste aan de hand van trajecten. Bij een traject kiezen we op voorhand samen hoelang je begeleiding wenst, deze kan nadien uiteraard nog verlengd worden. Er zijn 3 trajecten mogelijk: 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden. Het voordeel van een traject is dat je ook op minder gemotiveerde momenten toch zal doorzetten waardoor de kans dat je je doel behaalt groter is. Bijkomend weet je ook dat je voor een aantal maanden de ondersteuning hebt wat voor veel klanten een extra motivator is. Doordat je op voorhand weet hoeveel consulten je nog hebt, is het ook makkelijker vooruit te plannen waardoor de kans groter is dat we afspraken kunnen vastleggen op momenten die voor jou het beste uitkomen. 

 

Heb je interesse in een traject? Dan bespreken we dit zeker tijdens het eerste consult! 

 

Product Prijs
Intake consult €70
Opvolgings consult €32
3 maanden traject (= 1 intake + 5 opvolgingen) €220
6 maanden traject (= 1 intake + 11 opvolgingen) €400
12 maanden traject (= 1 intake + 20 opvolgingen) €670